Вступна кампанія 2023: кількість поданих заяв зростає!

24 липня 2023 року
  Дякувати Богу, в житті є така річ, як вступна кампанія до університетів. Поки вона триває, можна зустріти стільки цікавих людей – як абітурієнтів, так і їх батьків! Спілкуватися з ними – одне задоволення.

 

 

  Наприклад, члени сімейства Лаута. Наймолодший її представник – випускник Васильківського фахового коледжу НАУ Артем подав документи на спеціальність «Ветеринарне забезпечення військ».

  Ще змалечку я марив авіонікою, ділиться він. Та й важко хлопчакові думати про щось інше, коли щодня бачиш літаки, що злітають у небо. Але згодом поставився до цього серйозніше: хоч і закінчив цьогоріч відповідний технічний заклад, вищу освіту вирішив здобути в НУБіП. Буду, як і батько, військовослужбовцем.
  А от Ольга Кривенко з Ніжина якраз спинилася на, здавалося б, чоловічій спеціальності, – «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Хоча, як виявляється, до неї інтерес проявляють чимало дівчат. І молода ніжинчанка має для цього підстави: саме транспортні технології вона опановувала у тамтешньому фаховому коледжі, студраду якого і очолювала.

  Це моя давнішня мріявступити в НУБіП, конкретніше – на механіко-технологічний факультет, які славляться не тільки історією, але й мають чудову базу для теоретичного навчання та значний ресурс для практичного опанування спеціальності. Що вже казати про широкий вибір міжнародних освітніх програм з можливістю паралельно отримати диплом престижного закордонного університету. Тож надіюсь, що мрія таки стане реальністю.
  Про це ж – щоб мрія стала реальністю – думає і випускниця одного з навчальних закладів Чернігівщини Вікторія Тарасенко.

  Вікторія – значить перемога, а відтак своєму імені маю відповідати, жартує дівчина. Закінчила у Бахмачі училище за спеціальністю «Кухар-кондитер», а тепер ось з легкої руки подруги, яка навчалась у НУБіП, відразу подала оригінали документів теж сюди – на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Вже і з деканом познайомилася, і в ботанічному саду побувала, і в Студентському сквері, і в факультетських лабораторіях. Вражає!..


Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook