Семеренко Дарія впевнено налаштована на здобуття магістерського рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Нутриціологія» в НУБіП України
— Розкажіть коротко про себе.
— Мене звати Семеренко Дарія, мені 35 років і я вже маю вищу освіту, але це не зупине мене і я хочу отримати другу.
— Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?
— Із соціальної мережі Фейсбук. Побачила новину від групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК про запрошення на навчання.
— Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?
- Вже кілька років я вивчаю інформацію про нутрицевтичний склад їжі і вплив тих чи інших продуктів на організм людини. Я маю кілька хронічних захворювань і саме раціональний підхід до їжі і додатковий прийом нутрицевтиків допомагає мені коригувати мій стан.
З кожним днем я більше і більше дізнаюсь про корисні складові харчових продуктів, про їх профілактично-лікувальні властивості. Це лише вражає і захоплює.
Тепер я вирішила, що хоббі має стати моєю професією! Тому я на порозі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України в очікуванні нових знань.
Впевнена, що за час навчання дізнаюсь багато цікавого і зможу використовувати цю інформацію в подальшій професійній діяльності.
— Дякую Вам, Дарино, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й досягнення всіх поставлених цілей!
Розмову вела
Наталія Слободянюк, заступник декана
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів