Магістр "ГРС"

                                                     Обов’язкові навчальні компоненти

Дисципліна

Робоча програма

Силабус

Електронний навчальний курс

Професійна комунікація іноземною мовою

Методологія і організація наукових досліджень

 

 

 

Управління проектами в готельно-рестораннму бізнесі

 

Діджиталізація в готельно-ресторанному бізнесі

 

Сервісологія

 

Інновації в готельно-ресторанному бізнесі

Ризик-менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі

 

Стратегічний маркетинг в готельно- ресторанному бізнесі

Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму

Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі

Еко-тренди в готельно-ресторанному бізнесі

 

Вибіркові навчальні компоненти

 

Господарське право

 

Інтелектуальна власність

Міжнародне право

Revenue менеджмент

Діловий етикет

Психологія управління

Івент-менеджмент

Кроскультурний менеджмент

 

 

Курортна справа

 

Бренд-менеджмент

Маркетинг у малому бізнесі

 

 

Сільський зелений туризм

 

Психологія конфлікту

 

Міжнародний туристичний бізнес

 

 HR-менеджмент готелів і ресторанів

 

 

 

 

 

     Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань 24 «Сфера обслуговування», освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" ОПП "Готельно-ресторанний бізнес" на 2023-2024 н.р.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook