Магістр "ГРС"
Обов’язкові навчальні компоненти
Дисципліна | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс |
Професійна комунікація іноземною мовою | |||
Методологія і організація наукових досліджень | |||
Управління проектами в готельно-рестораннму бізнесі | |||
Діджиталізація в готельно-ресторанному бізнесі | |||
Сервісологія | |||
Інновації в готельно-ресторанному бізнесі | |||
Ризик-менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі | |||
Стратегічний маркетинг в готельно- ресторанному бізнесі | |||
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму | |||
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі | |||
Еко-тренди в готельно-ресторанному бізнесі | |||
Вибіркові навчальні компоненти | |||
Господарське право | |||
Інтелектуальна власність | |||
Міжнародне право | |||
Revenue менеджмент | |||
Діловий етикет | |||
Психологія управління | |||
Івент-менеджмент | |||
Кроскультурний менеджмент | |||
Курортна справа | |||
Бренд-менеджмент | |||
Маркетинг у малому бізнесі | |||
Сільський зелений туризм | |||
Психологія конфлікту | |||
Міжнародний туристичний бізнес | |||
HR-менеджмент готелів і ресторанів | |||
|
|
|