Доцент кафедри лісівництва Марина Лакида отримала перемогу в конкурсі «Молодий вчений року»

26 травня 2023 року

    В Будинку вченого НАН України відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів щорічного всеукраїнського конкурсу Ради молодих учених при Міністерстві освіти та науки України «Молодий вчений року» за підсумками діяльності 2022 року.
    Цьогоріч звання «Молодий вчений року» у номінації «Лісове та садово-паркове господарство, садівництво» здобула доцент кафедри лісівництва ННІ лісового і садово-паркового господарства Лакида Марина Олексіївна.


    

    Участь в урочистій церемонії також взяли представники Спілки молодих вчених структурних підрозділів університету на чолі з головою спілки Грищенко Наталією Петрівною. Святковий захід пройшов у дружній атмосфері з привітаннями від почесних гостей та видатних науковців, а всі присутні отримали подарунки та приємні емоції.

 

 

    Слід зазначити, що для ННІ лісового і садово-паркового господарства це вже друга перемога у конкурсі «Молодий вчений року». У 2020 році переможцем у даній номінації став Василишин Роман Дмитрович, директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва на той час, а нині ˗ директор ННІ лісового і садово-паркового господарства.
    Щиро пишаємося успіхами та вітаємо Марину Олексіївну з перемогою. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та втілювати у життя нові наукові ідеї.

Олександр Леснік,
Голова Ради молодих вчених
НДІ лісівництва та декоративного садівництва 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook