ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯВ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ЛЕГКОАТЛЕТИЧНІЙ ЕСТАФЕТІ «ГОЛОСІЇВСЬКЕ КІЛЬЦЕ» ПРИСВЯЧЕНЕ ДО 125-РІЧЧЯ НУБІП УКРАЇНИ

16 травня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   16 травня 2023 року (вівторок) відбулося змагання 66-ої спартакіади студентів НУБіП України 2022-2023 навчального року з 10-ти етапної легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце» присвячене до 125-річчя університету.

   Старт і фініш відбувався на стадіоні. Естафета командна складалася з 7 чоловічих етапів і 3 жіночих етапів, траса естафети проходила по колу, загальна довжина траси біля 3250 метрів, довжина окремих етапів від 230 до 470 метрів.

 

 

   Разом зі студентами взяли участь науково-педагогічні, наукові працівники і співробітники НУБіП України, які подолали кросову дистанцію 1200 метрів навколо ботанічного саду НУБіП України. Старт і фініш відбувався навпроти навчального корпусу №3.

 

 

   Хочеться відмітити нашу команду в складі Софії Стегней, Альони Торішньої, Дарії Суліменко, Ірина Андрацька, Олега Мусевича, Артема Палійчука, Юрія Сакала, Василя Сіщука, Павла Ващука, Павла Кузька, Андрія Ведмеденка, Олександра Міщенка які посіли 4 місце у легкоатлетичній естафеті «Голосіївське кільце». І достойно представили факультет.

 

   Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам факультету ветеринарної медицини, які взяли участь в змаганнях та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.

   Також хочеться подякувати вболівальникам за підтримку факультету ветеринарної медицини та організаторам за проведене змагання на високому рівні.

Факультет ветеринарної медицини найкращий і ми це доказали!
СЛАВА УКРАЇНІ!

Заступник декана ФВМ,
Тарас Савчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook