Навчальна практики з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» у студентів 4-го курсу ОС «Магістр»

15 травня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Навчальна практики з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» у студентів 4-го курсу ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини проходить згідно встановленого графіка. Студенти 4,5,8 та 9 гр. під час практичних занять на базі навчальної лабораторії кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька освоїли методи лабораторних досліджень, провели ветеринарно-санітарну оцінку харчових продуктів, визначали органолептичні показники, свіжість продукту, наявність фальсифікації та ін. Крім того мали нагоду відвідати державні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи КП «Житній ринок» та «Володимирський ринок». Практично ознайомились та закріпили знання щодо системи якості відповідно до стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025, яка впроваджена та підтверджена акредитацією даних лабораторій.

   Завітали до Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України. Зазначимо, що управління УЛЯБП АПК здійснюється через впровадження систему менеджменту, що також побудована відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019 та підтверджена Атестатом акредитації Національного агентства з акредитації України.

 

 

   Керівники практики разом зі студентами завдячуючи керівництву Південно-західної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті отримали нагоду відвідати Київський прикордонний інспекційний пункт ветеринарної медицини. Ознайомились з роботою державного ветеринарного інспектора, процедурою відбору проб для дослідження, документообігом тощо.

   Загалом навчальна практика проходить надзвичайно інформативно, студенти проявлять зацікавленість до практичної діяльності, якої бракувало під час дистанційного навчання. Практика з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» для студентів 4 курсу інших груп ФВМ ще триває…

Гриб Ю.В., асистент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook