Студенти-міжнародники НУБіП України відвідали відкриту лекцію «Geopolitical Benefits of Russia’s State Failure» Януша Буґайського в Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка

14 травня 2023 року

10 травня 2023 року студентки кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету відвідали відкриту лекцію «Geopolitical Benefits of Russia’s State Failure» Януша Буґайського, старшого наукового співробітника The Jamestown Foundation в Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві Закордонних Справ.

Під час зустрічі експерт, цікаво розповів про причини та логіку процесу розпаду російської федерації, можливі утворення на території московії та виклики/плюси від розпаду рф. Звісно, з радістю відповів на всі питання присутніх на лекції.

Окрім з нашого Національного університету біоресурсів і природокористування України на лекції були присутні колеги з Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного авіаційного університету, Київського національного університету культури і мистецтв, а також представники European Youth Parliament Ukraine.

Після лекції з паном Янушем, була перша зустріч з керівником практики від Дипломатичної академії України Кириченко Олександром Павловичем. Ми обговорили початок практики та деталі проведення.

 

 

 

Богдана Орос,
студентка групи МВ-19003б

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook