Студмістечко: волейбол серед команд гуртожитків з нагоди відзначення 125-річчя НУБіП України

11 травня 2023 року
  11 травня на футбольному полі із штучним покриттям біля гуртожитку №2, з нагоди відзначення 125-річчя з дня заснування НУБіП України, стартували спортивні змагання серед студентів ННІ/факультетів, що є мешканцями гуртожитків.

  Сергій Кваша, проректор науково-педагогічної роботи та розвитку завітав на гру, поспілкувався з гравцями, глядачами та навіть поділився власними секретними прийомами у грі, адже сам є досвідченим волейболістом.
  Сергій Стецюк, директор студентського містечка урочисто відкрив захід, зазначив, що волейбол – один з найпопулярніших у світі видів спорту та найулюбленішим серед дівчат та хлопців нашого університету. Сергій Васильович побажав учасникам гарного настрою та запеклої боротьби за першість.

  Участь у змаганнях взяли 10 команд від кожного гуртожитку студентського містечка. Студенти не тільки показали свої вміння на спортивному майданчику а й проявили креативність у підході до назв своїх команд: гурт. № 1 «Лісники», гурт. № 2 «Альянс», гурт. № 4 «Patriot», гурт. № 5 «Вовки», гурт. № 6 «ОПГ Квіточка», гурт. № 7 «Зевс», гурт. № 8 «Леви», гурт. № 9 « Jungle team», гурт. № 10 «Голосуха», гурт. № 11 «Оболонь».

  Зустріч між командами проводилась до двох перемог. Змагання було дуже напруженим, азартним, кожна команда прагнула перемогти. У переривах між партіями, для глядачів, які до слова відчайдушно підтримували гравців свого гуртожитку, лунала українська енергійна музика, що бадьорить та підтримує дух.
  Суддівство змагань є почесною та відповідальною громадською роботою, суддями змагань з волейболу були досвідченні працівники кафедри фізичного вихованняАнна Хижняк, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справМикола Литвин та студент гуманітарно-педагогічного факультету Владислав Берестяний.
  У фінальну частину змагань пройшли команди гуртожитків № 4, 5, 8, 10. Тут змагання набрали ще більших обертів, боротьба була запальною, вболівальники не шкодували оплесків та надзвичайно радісних емоцій. За перше місце змагалися команди гуртожитків № 4 і №8.

  Після шалених двобоїв на спортивному майданчику призові місця завоювали: команда «Вовки» гуртожитку № 5 – 3 місце, команда «Patriot» гуртожитку № 4 – 2 місце та почесне 1 місце – команда «Леви» гуртожитку № 8.
  Переможець та призери нагороджені кубком, дипломами, медалями грамотами, а всі інші учасники дійства отримали масу позитивних емоцій і незабутні враження.

 

  Дякуємо всім хто долучився до організації змагань з волейболу, а саме завідувачу кафедри фізичного виховання Миколі Костенку, директору ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергію Михнюку, голові профспілкової організації студентів та аспірантів Олексію Мельнику, завідувачці гуртожитку № 2 Анжелі Шило.

  

Спорт об’єднує – такі змагання є важливою частиною освітньо-виховного процесу. Метою є залучення студентів до участі у спортивно-масових заходах, популяризація здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності студентів.

 

 

 Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівчині студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook