Студенти 3 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» відвідали захід, присвячений огляду світових практик регенеративної агроекології

3 травня 2023 року

Сьогодні студенти 3 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України разом із завідувачем кафедри міжнародних відносин і суспільних наук професором Олександром Володимировичем Шевчуком відвідали дуже цікавий захід, який був присвячений огляду світових практик регенеративної агроекології. Мета цього заходу була націлена на висвітлення регенеративної агроекології, як підхід до сільського господарства, що уособлює в собі не лише вирощування їжі, а й відновлення та збереження ґрунтів, екосистем і біорізноманіття. Завдяки цьому відбувається взаємодія між рослинами, тваринами та ґрунтом, що створює збалансовану та стійку систему сільськогосподарського виробництва.

          

          

          

Отже, регенеративна агроекологія може забезпечити стійке та екологічно чисте виробництво їжі, зберігаючи та відновлюючи біорізноманіття та природні ресурси. Крім того, вона може бути важливим інструментом для боротьби зі зміною клімату та забезпеченням продовольства для зростаючого населення у світі.

 

 


Дар’я Щукіна,
студентка групи МВ-20003б

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook