До уваги вступників: з 28 квітня до 7 травня проходитиме Олімпіада для вступу

27 квітня 2023 року

 З 28 квітня до 7 травня проходитиме Олімпіада для вступу до НУБіП України з метою професійної орієнтації випускників шкіл та коледжів. Виконання завдань відбуватиметься дистанційно через особистий кабінет на платформі Olympus за покликанням http://olympus.nubip.edu.ua/.

  Учасники мають змогу перевірити свій рівень знань з української мови, математики, історії України, біології, іноземної мови, фізики та хімії. Результати участі в Олімпіаді будуть враховані при розгляді Мотиваційного листа, який є обов’язковим при подачі електронної заяви на вступ https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u358/motivaciyniy_list_2023.pdf.
  Взяти участь в Олімпіадівиявили бажання 2 652 потенційних вступників (а це на 1 106 осіб більше, ніж минулого 2022 року).
  Географія учасників охоплює кожну область нашої Батьківщини, зокрема найбільше представників з Київської області (770 осіб), міста Києва (436 особи), Рівненської (160 осіб), Черкаської (161 особа), Житомирської (138 осіб) та Тернопільської (137 осіб) областей.
 Найбільшою популярністю користуються спеціальності факультетів гуманітарно-педагогічного, економічного, інформаційних технологій, агробіологічного та захисту рослин, біотехнологій та екології.
 
 
  За результатами тестування кожен майбутній вступник отримає іменний Сертифікат учасника Олімпіади НУБіП України.
 
Увага! Для вступу на місця державного замовлення обов’язковим є складання Національного мультипредметного тесту, реєстрація на який триває до 3 травня на вебсайті за адресою: https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt
 
  Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 

Щиро дякуємо, що обрали Національний університет біоресурсіві природокористування України та берете участь у Всеукраїнській олімпіаді!

 
Оргкомітет з проведення

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook