Міжнародний День Землі – час піклуватися про довкілля

25 квітня 2023 року

 21 квітня 2023 року кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту в межах підготовки до низки профорієнтаційних заходів на 2022/2023 н.р. та до Дня відкритих дверей НУБіП України, провела онлайн зустріч зі школярами 10 та 11 класів столичної спеціалізованої школи НВК № 30 "ЕКОНАД".

 

Майбутні абітурієнти мали змогу познайомитися з одним із провідних закладів освіти і науки в Україні Національним університетом біоресурсів і природокористування України та отримати інформацію щодо навчання на бакалавраті з менеджменту. Темою зустрічі було обрано огляд відомих проектів, які направлені на збереження нашої планети, адже зустріч проводилася на передодні Дня землі.

День Землі (Earth Day) - це щорічне свято, яке відзначається 22 квітня з 1970 року. Його метою є привернення уваги до проблеми збереження навколишнього середовища та природних ресурсів планети. Цей день є символом згуртованості та спільної мети боротьби з екологічними проблемами.

 

На День Землі проводяться різноманітні заходи: від прибирання територій та збору сміття, до роз'яснення громадськості про проблеми навколишнього середовища та екологічні технології. Цей день є нагадуванням, що ми всі мешкаємо на одній планеті та повинні дбайливо ставитися до природних ресурсів та екосистем, щоб зберегти їх для майбутніх поколінь.

Школярі активно долучилися до дискусії та активно пропонували свої ідеї з приводу збереження довкілля.

 

Висловлюємо велику вдячність адміністрації НВК № 30 "ЕКОНАД", а саме заступнику директора з навчально-виховної роботи Гноєвій Світлані Миколаївни за організацію зустрічі та плідну співпрацю.

Тетяна АРТЮХ та Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
керівники наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook