Студентська збірна НУБіП України з волейболу – чемпіон Універсіади міста Києва 2023 року

13 квітня 2023 року
  11 квітня у спортивній залі навчального корпусу № 9 НУБіП України відбулися фінальні поєдинки Універсіади міста Києва з волейболу. У матчі за третє місце зустрілися команди Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Київського національного торгово-економічного університету.
  На майданчику точилася справжня боротьба. Після двох переможних партій КНУ поступився у наступних двох. Доля зустрічі вирішувалася у п’ятій партії. Жодна команда не хотіла поступатися, але врешті решт збірна КНУ перемогла з рахунком 18:16. Тож бронзові нагороди дісталися збірній університету Шевченка.
  Після зустрічі за третє місце розпочалася офіційна церемонія відкриття фіналу Універсіади. Збірна НУБіП України приймала команду Національного університету фізичного виховання і спорту України. На заході були присутні ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав НІКОЛАЄНКО, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій КВАША, начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій БОБРОВНИК.
  Ректор нашого університету Станіслав НІКОЛАЄНКО звернувся до гостей та учасників змагань з привітальним словом. Нагадав про важкі часи, в яких опинилася наша держава, необхідності навчання та фізичного вдосконалення для боротьби із загарбниками. Надихнув учасників на чесну боротьбу і побажав успіху.
  Сергій БОБРОВНИК привітав усіх присутніх, сказав, що вражений організацією змагань, подякував вболівальникам і вручив ректору НУБіП України Станіславу НІКОЛАЄНКУ Почесну грамоту Студентської спортивної спілки м. Києва за особистий внесок у справу захисту України, проведення плідної роботи у фізичному, патріотичному і військово-спортивному вихованні студентської молоді. Також Сергій БОБРОВНИК відзначив колектив кафедри фізичного виховання і передав Подяку від Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за вагомий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту серед студентської молоді, плідну працю та пропаганду здорового способу життя.
  Підтримали збірну з волейболу неодноразові переможниці Всеукраїнських змагань збірна НУБіП України з чирлідингу на чолі з Наталією КРУПКО. Дівчата запалили вболівальників своїм яскравим виступом.
  Наша команда вдало розпочала першу партію влучними подачами і добре працювала на блоці. Після двох перших сетів впевнено вигравала – 2:0. Але команда НУФВСУ – гідний суперник. Вони змогли зібратися у третій партії, переломивши хід зустрічі. Було очевидно, що фінал пройде по сценарію матча за третє місце, адже суперники грали на рівних. Врешті решт все мало вирішитися у п’ятій партії. Команди працювали обережно, адже будь-яка помилка вартувала перемоги. Та спортивна вдача цього разу була на нашому боці і збірна НУБіП України перемогла з рахунком 15:12 у п’ятій партії, виборовши золоті нагороди. Срібло дісталося команді НУФВСУ.
 
  Хочеться висловити щиру подяку усім, причетним до організації спортивного заходу. Особлива подяка колективу кафедри культурології за професійний музичний та звуковий супровід змагань, ведучому Роману МАМЧУРУ (ф-т харчових технологій і управління якістю АПК) за створення атмосфери свята, студентській організації за інформаційну підтримку, навчально-науковому центру виховної роботи і соціального розвитку за висвітлення матчу у соціальних мережах і всім вболівальникам за шалену підтримку.
 

Вітаємо збірну НУБіП України з волейболу та її тренера Миколу ВИШНЕВСЬКОГО з перемогою!

 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook