Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі взяла активну участь у проведенні Дня відкритих дверей 2023

6 квітня 2023, 23:03
     Для абітурієнтів які обрали НУБІП та мали бажання дізнатися більше інформації про все, сьогодні 6 квітня 2023 р., було організований захід «День відкритих дверей НУБІП України», зокрема факультетом аграрного менеджменту. До та після офіційної частини, в ході зустрічей на факультеті аграрного менеджменту нашим гостям були презентовані відповідні спеціальності й освітні програми, навчальні та наукові цікавинки, що використовуються під час навчання.

      Майбутні абітурієнти мали можливість поспілкуватися з адміністрацією Університету, дізнатися відповіді на всі запитання, спланувати власну вступну кампанію.

     Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі взяла активну участь у проведенні заходу. Умови та особливості навчання стали мотиваторами в профорієнтаційній роботі професора кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, доктора економічних наук Валерія Бондаренка, старшого викладача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, кандидата економічних наук Юлії Гаврилюк, доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, кандидата економічних наук Віолети Гераймович.

     Освітні можливості і додаткові переваги навчання на спеціальності 075 «Маркетинг» були озвучені виконуючим обов’язки завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі професором Олександром Луцієм та переконливі докази асистента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олександра  Омельяненка розвіяли сумніви щодо вибору майбутнього закладу вищої освіти та спеціальності.

 

Твій вибір - твоя дорога шановний абітурієнт і саме Нубіп України факультет аграрного менеджменту спеціальність 075 «Маркетинг» - твоя перемога. Тож попереду правильний вибір нашого абітурієнта, перша пріоритетність та приєднання до нашої родини!

 
 
Гераймович Віолета
доцент кафедри маркетингу та міжнародної
торгівлі 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook