Студент НУБіП Іван Гаращук – бронзовий призер чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів

6 квітня 2023 року
  У місті Коростень Житомирської області з 31 березня по 1 квітня відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок 2003-2005 років народження. Змагання проходили у спортивному комплексі «МАЛ». Ці змагання є відбірковими до чемпіонату Європи і чемпіонату світу з вільної боротьби.
  В перший день змагань з вітальним словом та побажаннями успіхів до присутніх звернувся міський голова Володимир МОСКАЛЕНКО. Також, на відкриття завітали почесні гості: Державний тренер з вільної боротьби, майстер спорту з вільної боротьби – Андрій БЛАЖЕЙКО, головний тренер збірної команди України з вільної боротьби – Василь ФЕДОРИШИН, заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, срібний призер Олімпійських ігор – Валерій АНДРІЙЦЕВ, начальник департаменту національно-патріотичного виховання, молоді та спорту – Сергій КОЗЛОВЕЦЬ, директор школи вищої спортивної майстерності, майстер спорту України – Андрій ПАЛАГІН, керівник ГО «Асоціація спортивної боротьби Житомирської області» – Марія ВЛАСЕНКО.
  Від нашого університету у змаганнях брав участь Іван ГАРАЩУК студент 2-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету (спеціальність «Фізична культура і спорт»). Іван плідно готувався до змагань і показав гідний результат. При вазі 81 кг він змагався серед спортсменів у категорії 86 кг і виборов бронзову нагороду.
 

      Вітаємо нашого студента Івана ГАРАЩУКА з вдалим виступом і бажаємо успіху на Універсіаді!

 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook