Очні заняття: креативно та корисно

17 березня 2023, 17:33

 

Очні заняття: креативно та корисно

В п’ятницю 17 березня у нас відбулась надзвичайно цікава і важлива для нашої спеціалізації пара на кафедрі бджільництва з професором Повозніковим М.Г. Методика викладання даного предмету була доволі прогресивна та інтригуюча. Від початку знайомства на вулиці серед вуликів викладач задавав нам провокативні питаннями, що спонукали нас критично мислити в продовж всього часу. Це одразу дуже бентежило, оскільки порушувало комфорт. Але ж, щоб стати щасливішим варто виходити за рамки своєї зони комфорту. Особливо це актуально для нашої професії. 

 

Також хочеться відмітити, те що найбільше запам’яталось - це вираз «підсолоджувачі життя» і викладач порівняв його з солоденьким медом бджілок. Цей приклад є запорукою нашої якісної роботи в даній сфері: «в роботі з людьми потрібно мати такі ж підсолоджувачі, щоб людина ставала щасливішою»! Ми, як фахівці із соціально-психологічної реабілітації, маємо ставити за мету ефективності нашої роботи - аби люди ставали щасливішими.

Підсумовуючи хочеться відмітити, що перебування на пасіці на нас дуже позитивно вплинуло! Ми залюбки перейняли досвід і практику викладача з даних видів терапії та із задоволенням використовуватимемо їх в подальшій професійній діяльності.

 

Присяжнюк Людмила Миколаївна,

cтудентка 1 курсу магістратури

Спеціальність Соціальна робота


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook