Студентська команда механіко-технологічного факультету зайняла ІІ місце у змагання з академічного веслування на ергометрах

17 березня 2023 року
   В рамках студентської спартакіади НУБіП України, з ініціативи навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку та Федерації академічного веслування України, 15 березня 2023 року в ігровій залі навчального корпусу №9, відбулися змагання з академічного веслування на ергометрах.

   У змаганнях взяли участь збірні команди студентів ННІ, факультетів базового підрозділу НУБіП України. До складу команд входили 5 студентів (3 хлопців + 2 дівчат). Змагання – особисто-командні, вправи виконувалися на тренажерах. Дистанція – 250 м. Умови виконання вправ були продемонстровані суддями до початку змагань. Результати учасників визначалися за кращим часом окремо серед хлопців і дівчат. Результат команди – за сумою часу п’яти учасників.

  
   Командний дух і фізичну стійкість студентства механіко-технологічного факультету, яскраво продемонстрували Роман Месевра (АІ 2003), Дмитро Засуха (АІ 2002), Богдан Рудь (АІ 2002), Анна Андрощук (АІ 1902) та Ольга Ейзерман (АІ 2102). Проявивши витримку і наполегливість, наша команда здобула друге місце, у змаганнях на 8 секунд поступившись студентам економічного факультету. У особистому заліку серед хлопців, третє місце виборов Дмитро Засуха.

   Вітаємо молодих людей із переможним призовим місцем! Активність, цілеспрямованість та потяг до успіху української молоді – потужно працюють на нашу Народну Перемогу.

 

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету
з навчальної і виховної роботи
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook