Перший цикл відкритих лекцій у весняному семестрі на факультеті ветеринарної медицини завершено

15 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   З початку навчального семестру було заплановано 10 відкритих лекції і вже 4 з яких прочитано. Всі вони відбулись на високому методичному і науковому рівні з використанням різноманітних елементів подачі інформації.
   13 лютого 2023 року проведена відкрита лекція доцента кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого, кандидата біологічних наук, доцента Валерія Цвіліховського з вибіркової дисципліни «Організація лабораторної справи» для студентів другого курсу скороченого терміну навчання спеціальності 211 «Ветеринарна медицина», ОC «Магістр». Тема лекції: «Загальна організація лабораторних досліджень». Лекція відбулася у дистанційному форматі в додатку Cisco Webex.

   1 березня 2023 року проведено відкриту лекцію професором кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого, доктором біологічних наук, професором Ігорем Калініним для студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини (спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», ОC «Магістр») на тему: «Ензими та їх кінетичні властивості». Лекція відбулась у дистанційному форматі на платформі Google Meet.

   06 березня 2023 року асистент кафедри хірургії і патофізіології ім. академіка І.О. Поваженка кандидат ветеринарних наук, Вадим Климчук провів відкриту лекцію з дисципліни «Анестезіологія» для студентів 2 курсу ОС «Магістр» (скороченого терміну навчання) спеціальність 211 «Ветеринарна медицина». Розглянуто тему: «Організація анестезіологічного супроводу в операційних. Фармакологічні засоби та прилади. Загальна анестезія тварин». Лекція відбулась у дистанційному форматі на платформі Zoom.

   13 березня 2023 року завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, доктор ветеринарних наук, професор Наталія Грушанська прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Ветеринарні превентивні технології незаразних хвороб свиней» для студентів 6 курсу ОС «Магістр» спеціальність 211 «Ветеринарна медицина». На тему: «Неонатальні хвороби свиней. Діагностика і профілактика». Лекція відбулась у дистанційному форматі на платформі Zoom.

 

   Згідно положення, перед лекціями викладачі подали оголошення про тему, місце та час проведення лекції: https://nubip.edu.ua/node/121118; https://nubip.edu.ua/node/122190; https://nubip.edu.ua/node/122725; https://nubip.edu.ua/node/123152.

   Після лекції відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено результати на сайті НУБіП України.

https://nubip.edu.ua/node/121374; https://nubip.edu.ua/node/122760; https://nubip.edu.ua/node/122945; https://nubip.edu.ua/node/123444.

   Лекції оцінювала комісія, куди входили завідувачі кафедр: доктор ветеринарних наук, професор Віктор Томчук, доктор ветеринарних наук, професор Микола Малюк, доктор ветеринарних наук, доцент Наталія Грушанська заступники декана ФВМ доцент Сергій Деркач, доцент Юрій Жук, доцент Тарас Савчук; відповідальна від ФВМ для здійснення контролю за якістю знань, доцент Наталія Бойко. Середній бал якості проведення відкритих лекцій комісія за 100-бальною шкалою оцінила в межах 97 – 98 балів. Лекції були прочитані на високому рівні.

   Студенти також високо оцінили відкриті лекції викладачів (49,7-50 балів із 50). В більшості випадків всі студенти не мали зауважень. Але студенти приймали активну участь в обговоренні лекцій.

 

   Всі анкети (студентів і викладачів) були вчасно проаналізовані та передані до навчальної частини.

Заступник декана,
кандидат ветеринарних наук, доцент Сергій Деркач
Відповідальна від факультету ветеринарної медицини з
здійснення контролю за якістю знань,
кандидат ветеринарних наук, доцент Наталія Бойко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook