Повернення до очного навчання в Ірпінському фаховому коледжу НУБіП України

13 березня 2023 року
     Незважаючи на складну ситуацію в країні та загрози, заклади освіти продовжують працювати та забезпечувати освіту для молодого покоління. Завдяки відповідальності та наполегливості викладачів, адміністраторів, батьків та студентів, ми продовжуємо забезпечувати якісну освіту в екстремальних умовах.
     Сьогодні, після тривалого дистанційного навчання, студенти Ірпінського фахового коледжу НУБіП України повернулися до очного формату. Це дійсно чудова новина, яка свідчить про повернення до звичного режиму освітнього процесу, взаємодії з викладачами та одногрупниками, і , звичайно ж, можливість навчатися в аудиторіях, де зручно слухати лекції та бути присутніми на практичних та лабораторних заняттях.
  

   

     Такий формат навчання може допомогти студентам краще зрозуміти матеріал, активізувати свою роботу під час навчальних занять та отримати практичні навички, які можуть бути важливими у майбутній професійній діяльності.

 

 

     Очне навчання допомагає студентам створювати соціальні контакти та розвивати соціальну компетентність, що є дуже важливим для успішного розвитку у майбутньому. Також воно сприяє формуванню особистісних якостей, таких як впевненість у собі, самодисципліна та самостійність.

 

 

     Водночас безпека та здоров'я учасників освітнього процесу є ключовими пріоритетами для коледжу в умовах воєнного стану та пандемії COVID-19. Важливо, щоб студенти та викладачі дотримувалися усіх рекомендацій та брали на себе відповідальність за своє здоров'я та здоров'я оточуючих. Для забезпечення безпеки студентів та викладачів, у коледжі здійснюється щоденний моніторинг захворюваності. Під час сигналу «Повітряна тривога» усіх учасники освітнього процесу переходять до облаштованих укриттів, які забезпечені необхідними умовами для збереження їх життя та здоров'я - достатньо місця, води, їжі та медикаментів.
  
 
     При переході на очну форму навчання потрібно також враховувати різні потреби та можливості студентів. Не всі студенти легко можуть пристосуватися до зміни формату навчання. Тому, здобувачам освіти необхідна додаткова підтримка від викладачів, щоб забезпечити успішне навчання.
 
     Для цього педагогам варто використовувати різноманітні методи навчання, забезпечувати доступність до додаткових матеріалів та ресурсів, а також забезпечувати індивідуальний підхід до студентів. Важливо забезпечити психологічну підтримку студентам, особливо тим, хто має труднощі зі здоров'ям або переживає стресові ситуації. Викладачі коледжу налаштовані проводити індивідуальні консультації та бесіди зі студентами, сприяти розвитку їх позитивної мотивації та впевненості у власних здібностях. 
 

     Бажаємо усім студентам натхнення та «безтривожного» навчання, яке дозволить їм отримати якісну освіту та підготуватися до майбутньої професійної діяльності. Нехай цей досвід приносить багато позитивних емоцій та корисних знань!

      Тільки спільними зусиллями ми зможемо наблизити Перемогу України та забезпечити майбутнє нашої країни.
Вікторія Сова,
заступник директора з навчальної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook