Онлайн-тренінг «Комплексна система автоматизації підприємства «ISpro»

2 лютого 2023 року

02.02.2023 року атестований бізнес-консультант компанії ТОВ «Інтелект-Сервіс» Віталій Мазурчак провів для студентів 3 курсу економічного відділення коледжу онлайн-тренінг «Комплексна система автоматизації підприємства «ISpro».

Віталій Мазурчак ознайомив студентів з можливостями та перевагами автоматизованої системи управління підприємством ISpro, а також на високому професійному рівні в інтерактивному режимі продемонстрував їм можливості інформаційної системи та структуру порталу інформаційно-технологічного супроводу, при цьому практично показав навики використання модулів цієї системи.

Представник компанії акцентував увагу здобувачів освіти на тому, що автоматизована система управління підприємством ISpro – це мультифункціональний програмний комплекс, який допомагає оптимізувати всі основні процеси роботи підприємства: від управління логістикою і складськими ресурсами до ведення бухгалтерського та податкового обліку.

У ході тренінгу студенти отримали цікаву інформацію, нові знання з питань автоматизації обліку і управління на підприємстві, які стануть їм у нагоді під час проходження навчальної практики з дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві».

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook