Загальноколеджанська виховна година «Ч(П)ВК «Редан» – новий напрямок молодіжної субкультури»

8 березня 2023 року

8 березня 2023 року у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» відбулася загальноколеджанська виховна година «Ч(П)ВК «Редан» - новий напрямок молодіжної субкультури», яку провела Наталія Федосєєва, заступник директора з виховної роботи. Мета заходу полягала в наголошенні на важливості недопущення проявів агресії, дестабілізаційної поведінки, порушень з боку студентської молоді та їх участі у новому молодіжному русі Ч(П)ВК «Редан».

«Редан» - це новий напрямок молодіжної субкультури, учасники називають себе “павуками”, зображення яких з цифрою 4 носять на одязі. Члени Ч(П)ВК "Редан" збираються у великі групи та влаштовують масові бійки з національними меншинами або представниками інших субкультур. Останнім часом в Україні виявлено активність цього молодіжного руху, який набирає популярності у соцмережах та молодіжних месенджерах, шириться містами України.

Під час виховної години було представлено цікаві факти, які допомогли студентам краще зрозуміти, яку загрозу несе небезпечний російський рух для українських підлітків. Присутні отримали роз’яснення, що за протиправні дії передбачено як адміністративну (для батьків неповнолітніх), так і кримінальну відповідальність, яка наступає із 14 років.

Наталія Федосєєва,

заступник директора з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook