Учасники та учасниці просвітницького проєкту кафедри ТІДП «Школа знавців права» подолали половину запланованих весняних зустрічей розмовою про сімейне право

11 березня 2023, 22:38

11 березня 2023 року учасники та учасниці просвітницького проєкту кафедри теорії та історії держави і права "Школа знавців права" зустрілися в онлайн форматі, що поговорити зі спікеркою Оленою Чомахашвілі про сімейне право. А питання, винесені на зустріч, були подані із врахуванням думки 2 групи1  курсу юридичного факультету, які і запропонували формат розмови.

 

Зустріч розпочали з обговорення традиційних аспектів сімейно-шлюбних відносин: отримання шлюбної ліцензії, вік подружжя для укладення шлюбу, визнання шлюбу, вимоги щодо документів для реєстрації шлюбу, права та обов'язки подружжя, майнові відносини між подружжям, аліменти та підтримка, процедури розлучення, розподіл майна після розлучення, права опіки над дітьми, а також питання їх утримання.

 

 

 

Окрему увагу приділили обговоренню історії розвитку шлюбного права в Україні, а також розглянули питання усиновлення, розірвання шлюбу, домашнього насильства.

 

 

І уже наступного тижня, 18 березня 2023 року, учасники та учасниці разом із спікером Сергієм Козіним говоритимуть про трудові відносини в умовах війни.

 

Принагідно інформуємо, що зареєструватися на наступні онлайн-вебінари, які пройдуть 18 та 25 березня 2023 р. (тематичний план-графік зустрічей) усі охочі можуть шляхом заповнення реєстраційної форми (зареєструватися). Також усі зарєстровані учасники отримають доступ до перегляду відеозаписів вебінарів на YuoTube та електронні сертифікати. У разі виникнення проблем із електропостачанням чи зв’язком, Ви отримаєте на вказаний Вами e-mail покликання на запис зустрічі, а також можливість поставити питання спікеру.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook