Завершення першого тижня навчальної практики з Плодівництва

4 березня 2023 року

Ми зробили це!

Плодовий сад у агростанції - це неймовірна колекція яблунь, груш, обліпихи, шипшини, аронії, калини... . Тут можна знайти багато нетрадиційних культур, про які мало кому відомо.
   Але кожен сад потребує догляду. А перші весняні дні чудовий час щоб провести обрізку саду: омолодити його та сформувати майбутній урожай.
  Першими в такому захоплюючому дійстві прийняли участь студенти 3-го курсу агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України під час навчальної практики з Плодівництва.
   Осягнути таїнства успішного догляду за садом їм допомагали викладачі кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.

 

  До речі, а ви знали, що обрізка дерев це не лише підготовка саду до нового урожайного року, а й чудовий фітнес, комплекс вправ для загартування організму, а ще можливість чудово провести час, якщо з тобою поруч є друзі. І це не згадуючи про можливість незабутньої унікальної фотосесії в саду, яка кожної пори року приголомшує новими барвами.
   А влітку вже можна скоштувати плоди своєї праці.

 

 

 

 То ж до нових зустрічей в саду! Ви неодмінно повинні побачити результат своєї роботи в період квітування, а потім і плодоношення саду.

Бажаємо студентам успіхів та незабутніх вражень!

Олександр Гаврилюк
асистент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

 

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook