На старостаті механіко-технологічного факультету обговорені організаційні питання змішаної форми навчання у весняному семестрі

3 березня 2023 року
   Реалізація змішаної форми навчання, розклад очних занять для студентів 1 і 4 курсів бакалаврату та першого року навчання магістратури, завершення ліквідації академічної заборгованості, підготовка до проміжної атестації та аналіз показників освітньої діяльності, у поточному семестрі – ключові питання чергового зібрання старост академічних груп механіко-технологічного факультету, які відбулися 1 березня 2023 року.

   Декан факультету Вячеслав Братішко нагадав про основні позиції графіка навчального процесу, акцентував увагу, на необхідності проведення очних занять, для студентів інженерних профілів та наголосив на активній діяльності лідерів академічних груп в організаційних заходах студентської спільноти, зокрема, у виконанні вимог навчального плану академічними групами, постійному моніторингу стану здоров’я студентів і успішності здобувачів вищої освіти. Студентам потрібно неухильно дотримуватись правил академічної етики, відповідально ставитись до навчання та не допускати прояви нестатутних відносин, у своєму середовищі. Декан наголосив на дотриманні інструкції учасників освітнього процесу, у випадках повітряної тривоги, з обов’язковим використанням облаштованих укриттів 11 навчального корпусу і гуртожитку 5.

   Заступник декана Ігор Сівак наголосив на відповідальності старост за дієздатність студентського середовища академічних груп. Староста повинен неухильно контролювати всі події, у спільноті групи, вчасно надавати необхідну інформативну допомогу студентам, реагувати на всі обставини перебігу навчального семестру, комунікувати з викладачами, студентською організацією і адміністрацією факультету. Заступник декана звернув увагу на аналіз активності студентів, в опануванні дисциплін за допомогою електронної платформи університету E-learn, відвідування он-лайн лекцій і семінарських занять та вчасне внесення показників освітньої участі студентів, до групових електронних Google - журналів. Також, заступник декана озвучив додатковий наказ на поселення студентів до гуртожитку та нагадав  правила проживання в університетському кампусі.
   Заступниця декана Оксана Ачкевич надала аналіз завершення ліквідації академічної заборгованості студентами факультету. На старост покладена відповідальна місія – стимулювати одногрупників, до свідомого виконання умов навчального процесу та завершення складання екзаменів, у додаткові відомості.

   На зустрічі, також, обговорені питання нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу студентів, забезпечення моральних і етичних умов функціонування студентського середовища, співпраці з кураторами академічних груп, особливості практичного навчання студентів 3 курсу та підготовку студентами випускних курсів кваліфікаційних робіт бакалавра, до захисту перед ЕК.
 
Ігор Сівак,
заступник декана
механіко-технологічного факультету
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook