Відбулася V Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів»

2 березня 2023 року

 2 березня 2023 року студенти ІІ та ІІІ курсів економічного відділення ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України» взяли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів», організатором якої виступила кафедра фінансів НУБіП України.
З вітальним словом до учасників конференції звернулися: декан економічного факультету Діброва А. Д. та завідувач кафедри фінансів Давиденко Н. М., які наголосили на актуальності питань, внесених для обговорення на конференції, підкреслили значення науково-дослідної та пошукової роботи студентів.
Студентка ІІ курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Савка Оксана виступила з доповіддю на тему: «Фінансова безпека особистості», проаналізувавши від яких саме аспектів залежить відчуття фінансової безпеки людини.
Конференція була насичена цікавими й змістовними доповідями, науковою дискусією, за що висловлюємо велику вдячність всім учасникам проведеного заходу. Особлива подяка організаторам за можливість обмінятися досвідом, думками та пропозиціями з однодумцями та колегами. Сподіваємося, що в найближчий час буде Перемога та запанує Мир в Україні і ми всі матимемо ще більше можливостей приймати участь у таких цікавих та змістовних заходах спрямованих на відбудову і розвиток нашої держави!

 

 

 

Оксана Майданюк,
викладач економічно-облікових дисциплін
ВСП «Бобровицький фаховий коледж
імені О. Майнової НУБіП України»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook