Організація виховної роботи у полі зору Студентської організації факультету ветеринарної медицини

3 березня 2023, 12:27
ФВМ НУБіП України

   Напевно кожен знає, що студентське життя один із самих насичених періодів у житті кожної людини, тому наша організація дбає про забезпечення цікавого дозвілля поза парами для студентів.
   Традиційно збори почалися звітом вже екс – голови СО Красновид Ольги, яка підвела підсумки своєї діяльності за минулий семестр і передала свої повноваження т.в.о. Хведчук Марії, яка в свою чергу продовжила засідання.

  

   Марія наголосила на тому, що в період першого місяця дистанційного навчання, актив студентів забезпечувався за рахунок соціальних мереж Телеграм та Інстаграм, де проводилися благодійні збори, конкурси, вікторини тощо.

   Окрім того, відбулася ротація і в складі самої команди: так новою головою соціального сектору стала Савка Ірина, а відділу медіа – Добишева Дар’я.
   Ничипорук Софія, голова наукового відділу, доповіла про вдалу участь нашого факультету в університетській грі «Що?Де?Коли?», де наші студенти посіли почесне 3 місце.
   Палійчук Артем, голова спортивного відділу, доповів про вдалі проведені змагання та вікторини до Дня спорту і акцентував увагу на створенні нового інтерактиву для студентів нашого факультету.

   Мозолюк Дарія, голова кіберспортивного сектору, зазначила про успіхи наших студентів у турнірі по hearthtone, які увійшли до фіналу та впевнено представили факультет на найвищому рівні.
   Киричук Ангеліна, голова організаційного сектору, доповіла про проведення онлайн – заходу до Дня вшанування пам’яті Героїв Майдану.

   Також впродовж засідання було заслухано плани голів секторів про їх подальшу роботу та активізацію стажерів, які вдало пройшли випробувальний термін і гідно увійшли до лав студорганізації.

   Чекаємо скоріше наших студентів на очному навчанні та нагадуємо та бажаємо усім сил і наснаги! А Студентська організація факультету ветеринарної медицини і надалі буде працювати для поліпшення організації вашої активності!

Ольга Красновид,
заступник голови СО факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook