Організацію очного навчання розглянуто на засіданні розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

1 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   28 лютого під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на березень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   У вступному слові декан факультету ознайомив членів розширеного деканату із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема, впродовж лютого здійснювалось забезпечення і контроль навчального процесу в дистанційному режимі. Проведено атестацію аспірантів та навчання-семінар кінологів силових структур України. Безперебійно працює клінічний центр "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Співробітниками факультету проведено підвищення кваліфікації 2 потоків керівникам Держпродспоживслужби України та близько двадцяти лікарів приватної практики. Проведено День відкритих дверей на факультеті в якому взяли участь понад 200 учасників з всієї України. Співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Завідувачі кафедр доповіли про ситуацію в своїх підрозділах, стан перебігу навчального процесу, готовність до зустрічі здобувачів вищої освіти на очному навчанні та результатах проведення профорієнтаційних заходів у лютому місяці.

   Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук і Тарас Савчук акцентували увагу на перебігу навчального процесу, вступній кампанії, проведені виховної роботи наставникам в академічних групах та вчасній подачі достовірної інформації.

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура проінформував про підготовку до проведення Міжнародної наукової конференції присвяченої 125-річю Університету.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання в своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, тримати під контролем навчальний процес та вступ на факультет у 2023 році. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги і мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook