Перестало битися серце Ніни Миколаївни Бикіної

26 лютого 2023 року

25 лютого на 57-му році життя після тяжкої хвороби перестало битися серце

Ніни Миколаївни Бикіної,

талановитого викладача, науковця, наставниці,

чуйної доброзичливої колеги.   

Більш як за 20-ти річний педагогічний стаж Ніна Миколаївна зробила вагомий внесок у формування фахівців із агрономії, виховання студентської молоді. Любила життя у всіх проявах добра і краси, сама творила добро, була вмілим організатором, уважною до рідних і близьких людей.
Ніна Миколаївна пішла у вічне життя в День української жінки … І вона дійсно була справжньою українкою – красивою зовні й внутрішньо, щирою, старанною, турботливою, з відкритою душею до чужих радощів і бід.
Турботлива дружина, мама і бабуся, серце якої було віддане сім’ї. В колективі, в робочій рутині завжди відчувався прояв жінки-берегині, цією рисою вона вражала всіх, топила будь-який життєвий лід.

 

А ще …. була часом говірливою, часом мовчазною, будь-чия маленька дитина викликала радість в її очах, кожного зустрічала гостинно й привітно.
А ще … до останнього дня серцем оплакувала загиблих воїнів і цивільних у цій страшній війні. Бо вона була УКРАЇНСЬКА ЖІНКА. 

Світла пам’ять про талановиту викладачку і наставницю, мудру, доброзичливу й авторитетну Людину житиме вічно в серцях колег, співробітників, аспірантів, студентів і буде прикладом для наступних поколінь випускників.

Адміністрація й весь колектив агробіологічного факультету висловлює

щирі співчуття

Анатолію Вікторовичу, усій сім’ї та  родині.

   

Прощання з Ніною Миколаївною Бикіною буде відбуватись 28.02 в похоронній залі лікарні Феофанії (вул. А. Заболотного 21) на 10.00. Автобус відправляється о 8.55 від навчального корпусу 4.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook