Бінарне заняття з дисциплін «Міжнародний туризм» та «Іноземна мова (англійська)»

23 лютого 2023 року

collage     З метою створення умов для практичного використання та систематизації здобутих знань з дисципліни «Міжнародний туризм» і розвитку іншомовної комунікативної компетентності та soft skills, 20 лютого 2023 року проведено бінарне заняття для здобувачів освіти спеціальності «Туризм». 

     Студенти групи Тр-31ск працювали над темою: «Міжнародна співпраця у галузі туризму» під керівництвом к.пед.наук, доц. Зоряни ДЗЮБАТОЇ та к.геогр.наук, доц. Зоряни ГЕРАСИМІВ.  Заняття було організоване таким чином, щоб здобувачі освіти освоїли тему на базі якісного навчально-методичного матеріалу, підібраного відповідно до рівня та потреб студентів.

collage 1     На практиці продемонстровано елементи найсучасніших підходів і стратегій роботи на занятті, запропоновано різні ефективні види завдань: flipped classroom, підготовка презентацій англійською мовою, вікторину челедж-запитань, навчальне відео та тексти/діалоги з подальшим виконанням низки інтерактивних завдань і обговоренням та інше. Здобувачі освіти мали змогу якісно вивчити і засвоїти новий матеріал, практикувати комунікативні уміння, вдосконалили вміння проводити презентації і виступати з промовою, вести дискусію і згуртувалися завдяки командній роботі у міні-групах над презентаціями.

 Богдан ЛУГОВИЙ,

завідувач кафедри гуманітарної освіти і туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook