Ph.D. Старт проєкту Гостьових лекцій та анонс проєкту UGF

22 лютого 2023 року
  Варто відзначити, що саме з 20 лютого розпочався 2-ий навчальний семестр для аспірантів 2022 року вступу, впродовж якого аспіранти 17 освітньо-наукових програм продовжать засвоювати освітню складову в частині фахових та вибіркових дисциплін. Разом з тим, за всебічної підтримки ректорату та технічного сприяння відділу аспірантури розпочинає свою діяльністю щотижневий проєкт гостьових лекцій, тематика яких орієнтована на першочергові проблемні питання в умовах воєнного стану.

  Україна — ЄС – це двосторонні відносини між Україною та Європейським Союзом у галузі міжнародної політики, економіки, освіти, науки та культури. З 23 червня 2022 року Україна є кандидатом на членство у ЄС – державою, яка прагне стати повноцінним членом європейського міждержавного об'єднання. Набуття статусу кандидата на членство в ЄС є бажаною ціллю для низки держав. У надскладних умовах сьогодення Європейський Союз та його міжнародні партнери одностайно засуджують агресію росії проти України. ЄС продовжує надавати Україні потужну політичну, фінансову та гуманітарну допомогу і запроваджуватиме жорсткі санкції проти росії та тих, хто є співучасниками війни.
 

  Саме за даних обставин, 23 лютого1200) у дистанційному форматі під час гостьової лекції всім бажаючим пропонується долучитись до обговорення на тему «Процедура вступу України до ЄС (проведення переговорів)».

 

  Спікером даної гостьової лекції буде Микола Анатолійович Мороз, начальник Управління аграрного експорту та логістики Міністерства аграрної політики та продовольства України. Саме за його керівництва здійснюється формування та реалізація державної політики у сфері аграрного експорту і аграрної логістики: сприяння розвитку та удосконаленню аграрного експорту, безперешкодного функціонування продовольчих виробничо-збутових ланцюжків.

 

Лінк для підключення:
https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=m399774e517168d2c04e38aec24409694

 
Meeting number (access code): 2673 795 6346
Meeting password: P2x35HSkkAb
(23.02.2023 р., початок о 12:00)
 
  Разом з тим, варто нагадати, що за підтримки ректорату, НУБіП України активно долучився до Міжнародної освітньої ініціативи Ukraine Global Faculty, що орієнтований не лише на аспірантів, а й студентів та викладачів.
  UGF реалізує фонд Василя Хмельницького K.FUND за підтримки Міністерства освіти і науки України та охоплює основні галузі знань: мистецтво та гуманітарні/соціальні науки, бізнес та право, природничі науки та математика, інформаційні та комунікаційні технології (ІКТ), інженерія та комп'ютерні науки.
  Впродовж наступного місяця даним міжнародним Проєктом передбачено проведення 6 лекцій. Долучитись до кожної з лекцій можливо цілком безкоштовно, попередньо зареєструвавшись на ugf.academy, натиснувши For Participants: SIGN IN. У власному електронному кабінеті кожен має можливість обрати для прослуховування ті лекції, які найбільш цікавлять, також підписатись на лекції, для яких ще не призначені дати проведення або знайти в архіві ті, котрі вже відбулись. Кожен має можливість обрати зручну мову (англійську чи українську) в режимі реального часу, а також поставити запитання лекторам у чаті.
 
  При виникненні питань чи труднощів підключення до лекційних курсів, працівники відділу аспірантури завжди готові надати консультаційну допомогу кожному.
 

Тримаємо наш науковий фронт разом!

Впевнено крокуємо до перемоги!

 
 
Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook