На факультеті тваринництва та водних біоресурсів тримають постійний діалог зі студентами

10 лютого 2023 року
  Для ефективної роботи кожного підрозділу університету у будь-який час потрібна злагоджена і організована робота усіх членів колективу. Лише спільною працею можна досягнути бажаних результатів. Саме тому на факультеті тваринництва та водних біоресурсів постійно відбуваються зустрічі зі старостами студентських груп.
  Тож, освітній процес у весняному семестрі 2022/2023 н.р. набирає обертів і вже можна зробити певний його аналіз. Так, розпочинаючи старостат 08 лютого, декан факультету Руслан Кононенко наголосив на важливості навчального процесу у цей нелегкий для нашої країни час, на залученні усіх студентів до нього та на відповідальності кожного! Під час старостату був проведений ретельний аналіз у розрізі усі академічних груп стосовно можливості долучення до навчального процесу кожного студента. Усі старости прозвітували про стан справ у підопічних групах.
 
  Під час зустрічі були розглянуті і обговоренні питання проведення занять у дистанційному форматі, плану дій під час відімкнень світла і повітряних тривог, комунікації між студентами і викладачами, змін до призначення соціальних стипендій, нарахування додаткових балів до академічного рейтингу, умов проживання в гуртожитку, проведення різних заходів та багато інших.
  Зустріч пройшла в активному діалозі, старости груп ставили запитання, що стосуються безпосередньо навчального процесу, уточнення розкладу занять, виходу на очне навчання, написання випускних бакалаврських робіт та майбутнього вступу в магістратуру.
  Голова та члени Студентської організації факультету розповіли про новації, які буть запроваджені при нарахуванні додаткових балів у цьому семестрі.
 
  Підводячи підсумки, декан Руслан Кононенко зазначив, що заради якнайшвидшої перемоги кожен має працювати на своєму місці і виконувати ту роботу, яка йому посильна, а основна робота для студента – це навчання. Тож разом маємо організовано і злагоджено продовжувати навчальний процес задля успішного майбутнього нашої країни!
 
 
 
Софія Вернидуб,
 голова Студентської організації

факультету тваринництва та водних біоресурсів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook