Готовність інфраструктури та представництво НУБіП в Альянсі Європейських університетів – у фокусі ректорату

27 січня 2023 року

 27 січня 2023 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада проректорів, присвячена підготовці університету до старту весняного навчального семестру та участі делегацій у заходах Альянсу Європейських університетів на початку лютого.

Увага була сфокусована на підтримці інфраструктури кампусу, стану гуртожитків та навчальних корпусів, підготовки аудиторного фонду та лабораторій. Проте, поки що найважливішим залишається питання безперебійного функціонування навчального порталу elearn. Групою фахівців протягом канікулярно-відпускного періоду були здійснені кроки на оновлення програмного забезпечення, монтаж генератора та джерел безперебійного живлення, зазначив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвиту Вадим Ткачук.

До включення в навчальний та науковий процеси готуються лабораторії захисту рослин і тракторів, де наразі тривають ремонтні роботи в приміщеннях. Проте, як зазначив ректор, не одними приміщеннями забезпечується якість освітнього процесу. Оновлені і осучаснені мають бути лабораторні пратикуми і забезпечені необхідним новітнім обладнанням. Окрім того, перед господарниками поставлено завдання з ліквідації наслідків аварійних процесів на навчальному корпусі №1, які, ймовірно виникли в результаті ракетних обстрілів росією столиці.

Гуртожитки також ведуть підготовку до можливого прибуття частини студентів з початком навчального семестру, повідомив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. У лютому стартує й вступна кампанія до аспірантури. ННЦ виховної роботи та соціального розвитку спільно з кафедрою педагогіки формують проект оновленої програми виховання студентської молоді «Фахівець. Громадянин. Патріот.» з врахуванням умов воєнного стану.

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на графіку навчального семестру, оновленому розкладі навчальних занять.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про фінансування наукових досліджень та подачу проектів вчених НУБіП до участі в конкурсі міністерства освіти і науки.

Пресслужба

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook