SoftServe гостинно відкриває двері для студентів факультету інформаційних технологій НУБіП України

5 листопада 2022 року

    Неможливо стати тим, кого ти ніколи не бачив
   Розуміючи це Роман Куриленко, Employer Brand Specialist у SoftServe, запросив студентів нашого факультету відвідати один із найновіших в Україні офісів компанії SoftServe (https://www.softserveinc.com). Незважаючи на складні умови нашого сьогодення, 28 жовтня 25 майбутніх ІТ-шників відвідали київський офіс компанії SoftServe. Бажання дізнатись, як працюють фахівці сучасної ІТ-індустрії, про можливості навчання від SoftServe IT Academy й перспективи подальшого працевлаштування, об’єднало студентів різних курсів та спеціальностей факультету інформаційних технологій.

    Спершу Роман провів коротку екскурсію приміщеннями офісу, оскільки для якісної роботи важливо стиворити комфортні умови праці, а точніше співпраці, бо в переважній більшості випадків робота є командною. А в SoftServe дбають про працівників, екологію середовища (зелена компанія) та багато уваги приділяють підтримці ЗСУ.

    Студенти також мали можливість ознайомитись із робочити процесами. І навіть провести короткі дебати у переговорних кімнатах компанії.

     А представлення напрямів співпраці SoftServe зі студентством відбувалось, як і мало бути, у конференц залі компанії.

    Студенти не лише слухали презентацію Романа, але й ініціювали активну дискусію. А Роман, не був би класним маркетологом, якби не відзначив найактивніших невеличкими сувенірами.

    А спільне фото на згадку про чудову зустріч під час війни є підтвердженням того, що ІТ-бізнес не робить пауз ні в роботі, ні до допомозі майбутнім ІТ-фахівцям.

    Але не лише фото і гарний настрій був результатом цієї зустрічі. Студенти також одержали свій «квиток» в професію та корисні поради від фахівців.

     Ось деякі з них.
    Навчайся, коли тобі зручно, і отримуй підтвердження своїх ІТ-скілів!

    Навіть під час війни SoftServe IT Academy працює, щоб створити найкращі можливості для твого кар‘єрного старту у світі технологій.

    Готовий скористатися ними?

    Маєш вільний час і хочеш використати його із користю? Заходь у нашу online-бібліотеку і вивчай нові ІТ-технології: https://hubs.ly/H0PHcqP0

   Хочеш перевірити свій рівень знань і отримати сертифікат junior-a? Переходь за посиланням і обирай зручний слот для проходження тестування: https://hubs.ly/Q012G_ZH0

    Уже маєш певні навички й хочеш прокачати їх на реальному проєкті? Обирай стажування тут: https://hubs.ly/Q012G_ZQ0

    Зустріч закінчилась, а обговорення тривали. І непотрібно модераторів для цього, бо наша молодь свідома і мотивована. Щиро дякуємо компанії SoftServe за надану можливість, а Роман Куриленко – за увагу та партнерство.

Ставай job-ready разом із SoftServe! Ставай job-ready разом із НУБіП України! Разом ми сила! І все буде Україна!

 

Олена Кузьмінська,
професор кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook