Студентська збірна НУБіП України з волейболу виборола місце в першому дивізіоні Київської столичної ліги

27 грудня 2022 року
   Цього сезону чоловіча збірна НУБіП України з волейболу змагалася у Дивізіоні 2 Київської столичної ліги серед 9-ти команд. Після проведених восьми зустрічей наша команда одержала 7 перемог, набрала 21 очко і впевнено закріпилася на другій позиції в групі.

   17 грудня відбулася перша гра плей-офф (півфінал) за вихід до першого дивізіону. Команда «Прорив», що посіла перше місце у дивізіоні 2 зіграла з командою «Альянс», що розташувалася на четвертій сходинці. Зустріч закінчилася на користь Прориву з рахунком 3:1.
   22 грудня в спортивному комплексі НУБіП України відбулася друга гра плей-офф. Наша збірна приймала команду «Київський політехнік». На жаль наші хлопці не змогли здолати суперника, хоча перевага у періодах була незначна. Збірна НУБіП України поступилася команді КПІ з рахунком 1:3.
   У грі за третє місце з командою «Альянс», що відбулася 24 грудня збірники НУБіП України впевнено здолали суперника. Ця перемога вперше за багато років надала нашим хлопцям можливість попасти в перший дивізіон столичного чемпіонату і продовжити змагання на більш високому рівні.
 

Вітаємо збірну НУБіП України з волейболу із заслуженою перемогою!

 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook