Успішні та щасливі: на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся випуск магістрів-заочників

26 грудня 2022 року

   Випускники-магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК сьогодні отримали довгоочікувані дипломи. Студенти факультету наполегливо працювали для того, аби здійснити свою мрію – стати кращими випускниками Національного університету біоресурсів і природокористування України та зробити своє життя успішним. Цей день став пам’ятним для випускників не лише отриманням дипломів, але й зустрічами один з одним та викладачами.

   Найщиріші вітання для магістрів висловила декан факультету Лариса Баль-Прилипко. Вона наголосила, що університет завжди радий зустрічати у своїх стінах випускників та побажала молоді знайти у житті власний секрет успіху. Декан факультету висловила щиру вдячність викладачам факультету за підготовку висококваліфікованих фахівців, батькам, котрі своїми мудрими порадами та підтримкою допомагали формувати майбутнього фахівця, безпосередньо випускникам, котрі хотіли навчатись, змінюватись, вдосконалюватися та з кожним днем ставати кращими.


 


 

       Після вітальної промови відбулася найбільш очікувана мить – вручення дипломів.

     До випускників зі словами вітання доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Олександр Савченко та звичайно ж наставники академічних груп доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Юлія Крижова та завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, кандидат технічних наук, доцент Галина Толок. Виступаючі щиро вітали випускників із закінченням навчання в університеті, зичили успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Вони бажали своїм вихованцям здійснення мрій та яскравого, цікавого і сповненого вдач життя. Натомість, щасливі та усміхнені випускники із радістю фіксували пам’ятні моменти на світлинах і вітали один одного із днем, що символізує початок їхнього нового життя.

 

 

Любі наші випускники!

Хочемо привітати вас зі святом вашої перемоги, зі святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен з вас мріяв про цей день, про зміну своєї якості, про те, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Сьогодні ваша мрія здійснилася, сьогодні ви стоїте перед вибором, як і куди рухатися далі, але пам’ятайте, отриманий диплом є ключем для багатьох дверей, які до цього часу були недоступними для вас. Тому рухайтеся вперед, ставте неймовірні серйозні і глибокі завдання та не бійтеся перемагати і бути успішними.

 

Слава Збройним Силам України!

Слава нації!

Слава Україні!

Героям слава!

           

Тетяна Розбицька, PhD

заступниця декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook