Запрошуємо на вебінари від компанії Clarivate

9 грудня 2022 року

 

   Наукова бібліотека НУБіП України запрошує науковців, викладачів та аспірантів взяти участь у зимовій серії вебінарів від компанії Clarivate.
   Вебінари безкоштовні, українською, у WEBEX. Зверніть увагу що WEBEX не підтримує операційну систему ХР та нижче і застарілі версії браузера, оберіть відповідну техніку заздалегідь. Необхідна попередня реєстрація: оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету.
   Пропонуємо до вашої уваги розклад на грудень:

8 грудня 2022 р.
Web of Science Researcher Profiles: інструкція до використання
В серпні авторські профілі з Publons мігрували до Web of Science. Протягом вебінару розглядатиметься: що таке підтверджений профіль дослідника у Web of Science, що в ньому може бути представлено, які метрики можна переглянути, про що вони кажуть. Як знайти та проаналізувати публікаційну активність певного науковця. Які складнощі виникають, якщо у вченого немає підтвердженого профілю. Як створити або скоригувати власний профіль, на що звернути увагу. Відповіді на часті запитання та ті, що будуть в реєстраційних анкетах.
Реєстрація:
16:15-17:15 https://bit.ly/3t2GGXY

27 грудня 2022 р.
Web of Science та InCites оновлення 2022
Приєднуйтесь до сесії, щоб дізнатися більше про основні розробки Clarivate у 2022 році, включаючи нові функції Web of Science, платформи Journal Citation Reports та InCites, розвиток API та багато іншого. Ви також зможете ознайомитися з планами Clarivate на 2023 рік.
Реєстрація:
10:15-11:15 https://bit.ly/3Hg7fAa

Передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90% основного часу вебінару.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook