ВІДБУВСЯ РОЗГЛЯД ЗВІТІВ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОНАННЯ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ЗА 2022 РІК

9 грудня 2022, 16:19
ФВМ НУБіП України

   Відповідно до наказу ректора №699 від 06.10.2022 р. про підготовку звітів про НДР та з метою підведення підсумків про результати наукової та інноваційної діяльності університету 6 грудня на факультеті ветеринарної медицини відбулося засідання Комісії з розгляду звітів про результати виконання науково-дослідних робіт, що виконувались на факультеті протягом 2022 року.

   До складу комісії увійшли: Голопура С. І. – голова комісії, Козловська Г. В. – секретар, акад. Цвіліховський М. І., проф. Засєкін Д. А., акад. Ушкалов В. О., проф. Грищенко В. А., проф. Захаренко М. О., проф. Грушанська Н. Г., проф. Духницький В. Б., проф. Галат М. В., Хільченко Т. П.
   Всього було заслухано результати роботи з 5-ти науково-дослідних тематик, які детально представляли у своїх презентаціях наукові керівники: акад. Ушкалов В. О., проф. Малюк М. О., проф. Томчук В. А., проф. Калачнюк Л. Г., проф. Захаренко М. О.

 

   Виступаючі рецензенти відмітили актуальність досліджуваних проблем, достовірність отриманих результатів, наявність повіреного і стандартизованого обладнання, яке використовувалось у ході проведення досліджень, наявність кінцевого результату досліджень (монографій, методичних рекомендацій, тощо). Особлива увага приділялась впровадженню результатів досліджень у виробництво.

 

   Кожна з розглянутих тематик викликала жваву дискусію серед членів комісії, які одноголосно затвердили позитивні результати здійснених науковцями досліджень у цей складний для нашої країни час. Голова комісії – Сергій Голопура, підтримав рішення комісії і побажав науковцям творчого натхнення, реалізації задумів і перспективних наукових проєктів у наступному році.

Ганна Козловська, секретар
наукової ради НДІ здоров’я тварин

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook