Вітаємо наших захисників і захисниць з Днем Збройних сил України!

6 грудня 2022, 22:03
 
 
Ми переможемо у цім важкім бою,
а ворогам таки прийде кінець!
Надія Красоткінка
 
 
 
Сьогодні ми вітаємо всіх військовослужбовців України – доблесних, мужніх і відчайдушних захисників, які боронять нашу державу від окупантів!
Свято започатковане постановою Верховної Ради України у 1993 році, а датою його святкування було обрано 6 грудня – день, в який у 1991 році ухвалили закон "Про Збройні Сили України".
Це свято завжди відзначали з гордістю та пошаною, але цього року, під час повномасштабної війни, внаслідок вторгнення рф, коли наші ЗСУ щохвилинно відбивають підступні напади ворога та активно здійснюють контрнаступ для звільнення територій, його важливість зросла ще більше. ЗСУ є мечем і щитом України, нашою опорою і захистом!
Збройні сили – це один з основних гарантів стабільного і впевненого розвитку Української держави, потужний захист нашого суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її незалежність.
Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою Перемогу! Нехай Господь береже кожного українського воїна!
Слава Збройним Силам України! Слава Україні!
 
Діана Нижник,
 студентка ОС «Магістр»

 факультету тваринництва та водних біоресурсів 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook