Увага! Інформація для випускників ОС Магістр про алгоритм і порядок зняття з військового обліку по завершенню навчання

21 листопада 2022 року
м. Київ

Шановні випускники нашого університету ОС Магістр. Інформуємо Вас про порядок зняття з військового обліку.    

 

Алгоритм зняття з військового обліку та підписання обхідного листа в

підрозділі військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ

    Студентам які ставали на військовий облік в Голосіївський РТЦК та СП

  Для підпису Обхідного листа у підрозділі Військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України слід всім студентам денної форми навчання ОС Магістр, які проживали у відповідності до наказів про поселення в гуртожитки та були зареєстровані по місцю їх фактичного проживання в гуртожитках і стояли на військовому обліку у Голосіївському РТЦК та СП, перед прибуттям до підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України, обов`язково необхідно знятися з військового обліку в Голосіївському РТЦК та СП, для їх подальшої потстановки на військовий облік в Районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки по попередньому місцю проживання (у батьків).

   Після зняття з військового обліку у Голосіївському РТЦК та СП, студенти прибувають в навчальний корпус №17 в кабінет 210 і підписують обхідний лист у старшого інспектора з ведення військового обліку призовників університету.

   Після отримання підпису і печатки підрозділу військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ, студенти звертаються до фахівців паспортного столу про зняття з реєстрації фактичного місця проживання, і після цього вже можуть їхати додому і ставати на військовий облік у своєму РТЦК та СП.

     Студентам, які не ставали на військовий облік в Голосіївському РТЦК та СП і перебували на військовому обліку за фактичним місцем проживання у батьків або в іншому РТЦК та СП

   Студенти, які перебувають на військовому обліку в інших районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, прибувають в підрозділ військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ з орігіналами приписних посвідчень або тимчасовими посвідченнями військовозобовязаних, повідомляють наказ про відрахування з навчання і старший інспектор з військового обліку призовників робить відмітку в обхідному листі. Після чого старшим інспектором готується повідомлення про відрахування студента по завершенню навчання до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Алгоритм дій керівного складу інститутів та факультетів під час завершення навчання студентами ОС Магістр

   Керівники навчальних підрозділів видають обхідні листи з порядком визначених структурних підрозділів, в яких студенти повиння зробити відповідні відмітки про відсутність заборгованості, а саме: фінансової, за користування бібліотечним фондом, зняття з військового обліку і місця реєстрації в паспортному столі.

     В разі відсутності всіх зазначених підписів диреторат і деканат уточнює у зазначених в обхідному листі відповідальних осіб структурних підрозділів причини відсутності підписів і печаток.

   В разі відсутності одного із зазначених в обхідному листі підписів і печаток, студенту не видається орігінал диплому і додатку до моменту усунення підстав, які сам студент не зміг вирішити під час підписання обхідного листа.

УВАГА ПРОХАННЯ!   

   Директорам і деканатам наполегливе прохання, завчасно подавати в підрозділ військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ, накази про відрахування студентів освітнього ступеню Магістр, для підготовки відповідних повідомлень в РТЦк та СП.

    Витяг з наказу є підставою для підписання обхідного листа.

    В разі відсутності витягів з наказів, обхідні листи не підписуються і повертаються студенту до моменту отримання витягів з наказів. 

 

Геннадій РЖЕВСЬКИЙ,
начальник Підрозділу військової мобілізації
та взаємодії із ЗСУ
НУБІП України

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook