Відбулося чергове засідання Навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини

18 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України

   14 листопада під головуванням професора Володимира Кіндратовича Костюка відбулося чергове засідання Навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини.

   На ньому було розглянуто підготовлені науково-педагогічними працівниками майже всіх кафедр факультету рукописи навчально-методичної літератури, а саме: 6 навчальних посібників, 13 методичних вказівок, а також 8 електронних навчальних курсів, представлених до атестації та переатестації. Більшість із розглянутих рукописів було рекомендовано до схвалення вченою радою факультету. Рукописи, у яких було виявлено недоліки, помилки чи невідповідність вимогам, або до них не було додано відповідних супровідних документів, повернуто авторам для доопрацювання. На засіданні Навчально-методичної комісії обговорено та винесено на розгляд вченої ради факультету скрінкасти лекцій (відеолекції) до дисципліни «Ветеринарна фармакологія», підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії.

   Наприкінці засідання голова Навчально-методичної комісії факультету, професор Костюк В.К., підсумував та високо оцінив результати плідної роботи науково-педагогічних працівників факультету у непростому для України 2022 році і побажав їм подальших успіхів.

Ірина Деркач,
секретар Навчально-методичної комісії
факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook