Важливий крок в житті студентів - магістрів – передзахист магістерських робіт

8 листопада 2022 року

 02 листопада 2022 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся попередній захист дипломних робіт магістрів спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» денної (україномовної та англомовної груп) та заочної форм навчання.

 

Усі магістранти показали високий рівень готовності до захисту магістерських кваліфікаційних робіт: роботи оформлені за вимогами, а завдання, поставлені перед здобувачами вищої освіти, виконано. Слід відмітити, що доповіді студентів були ґрунтовними та містили основні результати досліджень, а проєкти вразили своєю креативністю, неординарними підходами в розв’язанні завдань та позитивними результатами досліджень.

Відзначимо, що багато проєктів магістрів мають не тільки бізнес-складову, але й соціальну чи екологічну спрямованість, що відображає розуміння молоддю розв’язання подібного роду питань.

Для магістрів-іноземців тематика кваліфікаційних робіт також є дуже актуальною та спрямована на вирішення важливих завдань розвитку економіки КНР. Молоде покоління Китаю мислить інноваційно, розуміючи, що розвиток економіки повинен відбуватися iнтенсивним шляхом, а інвестиції повинні спрямовуватися в освоєння нових технологій в різних галузях економіки.

  

  

  

  

  

Попереду на наших магістрів чекає ще один черговий важливий крок – постерна презентація, на якій ми з впевненістю можемо очікувати ґрунтовні результати досліджень.

 

Катерина Алексеєва,
Тетяна Артюх
,
доценти кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook