Маскувальна сітка для наших захисників: працюємо заради перемоги

2 листопада 2022 року
   З 1 листопада 2022 року за ініціативи завідувача кафедри фізичного виховання Миколи Костенка та підтримки декана Інни Савицької на гуманітарно-педагогічному факультеті в корпусі №9 розпочалось плетіння маскувальних сіток для Збройних Сил України.
   Долучились до плетіння викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації на чолі з завідувачкою Валентиною Культенко.
 
   Коли йдеться про війну, завжди є два поняття: фронту і тилу. Поки наші захисники зі зброєю в руках боронять та захищають нашу Україну, у тих хто в тилу є, так би мовити, свої «бойові завдання». Одне із них – це плетіння маскувальних сіток. Ця робота є важливою під час війни, а зараз напередодні зими з’явилася необхідність в білих маскувальних сітках для ЗСУ.
 
   Маскувальні сітки життєво важливі для наших військових на фронті. Долучитися до такої необхідної справи може кожен, адже плетіння сітки не така вже й складна наука. А виділити на це годину-дві в своєму графіку цілком можливо, особливо під час відключень електроенергії та відсутності інтернету. Вплітаючи тканину в сітки, ми наближаємо нашу Перемогу. Маскувальна сітка для наших захисників – як оберіг від жінок України, що в тилу прагнуть допомогти армії та зробити свій внесок у нашу Перемогу.
  Тож, чекаємо на всіх бажаючих долучитися до цієї благородної справи в корпусі №9 з 1300 до 1600 щодня крім вихідних.
   Наближаємо нашу Перемогу разом!
 
Валентина Культенко та Ірина Матвієнко,

доценти кафедри філософії та міжнародної комунікації 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook