Національна академія аграрних наук та НУБіП України об'єднали зусилля

26 листопада 2014 року

 26 листопада, на засіданні вченої ради університету, підписано Договір про стратегічне партнерство у галузі науки та інновацій між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Національною академією аграрних наук України.  Документ охоплює наукову, інноваційну та освітню діяльність.

Ідея такого партнерства з’явилася ще у вересні під час візиту делегації НААН України до університету. Робоча група, створена для її реалізації, напрацювала як сам договір, так і програму по його реалізації. 

І ось ректор університету Станіслав Ніколаєнко і очільник академії Ярослав Гадзало скріпили документ своїми підписами. А перший проректор Ігор Ібатуллін та в.о. віце-президента Ануш Балян  - робочу програму, що передбачає конкретизацію співпраці та план заходів на 2014-2015 роки. 

Зокрема, в планах партнерів - розробка та погодження планів взаємного стажування наукових та науково-педагогічних працівників у структурних підрозділах НААН та НУБіП України; визначення дослідних господарств академії, які можуть забезпечити проходження виробничої та технологічної практики студентів університету; типові договори про спільні науко-дослідні розробки; видання спільних наукових і навчальних видань; координація участі у виконанні державних програм з питань науково-технічної діяльності; узгодження планів підготовки аспірантів і докторантів; забезпечення обов’язкової розсилки наукових  і навчальних видань; організація періодичних тематичних виставок у бібліотеках; проведення спільних конференцій, семінарів, круглих столів.

Валентин Обрамбальський.
Інформація розміщена також на інтернет-порталі "Політика і культура"
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook