Збірна команда Національного університету біоресурсів та природокористування України стала переможцем у студентському благодійному турнірі з волейболу USL SCC 5

1 листопада 2022 року
   Переможно закінчився турнір з волейболу USLSCC 5 для нашої збірної університету. В турнірі, який пройшов в МАУП в кінці жовтня, брали участь 8 команд різних університетів, серед яких КНУБА, КНУ, МАУП, університет імені Б. Грінченка, НПУ імені М. П. Драгоманва та інших університетів. Попри тривоги та довгу дорогу, всі команди були в зборі. Ця спортивна подія дала змогу всім присутнім на мить відволіктися від жахливих реалій сьогодення, що є дуже важливим для студентів.
   Волейболісти та вболівальники проявили неабиякий інтерес до турніру. В ньому взяли участь 8 команд різних університетів, трибуни були забиті саме нашими вболівальниками, що і було поштовхом до перемоги для наших волейболістів. Гра проходила в 3 етапи: 4 матчі потім, 2 матчі (півфінал) потім, фінал. Головний суддя турніру Микола Олександрович Вишневський – старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер студентської збірної команди університету з волейболу.
   Ігри проходили у запеклій боротьбі, що тільки і підпалювало, як і команду, так і вболівальників. Саме завдяки цим емоціям та зусиллям наша команда крок за кроком впевнено йшла до перемоги.
   Особливо відзначився капітан нашої команди Роман Гапенюк, як найкращий та найсильніший нападаючий турніру, на протязі всієї гри показав свої капітанські вміння та запалював наших ультрасів-вболівальників.
 
   У півфіналі кожна команда зіграла дуже професійно та віддано, намагаючись переграти суперника як технічно, так і психологічно. Вони продемонстрували неперевершену майстерність і жагу перемоги, оскільки кожен необережний рух важив місцю в фіналі.
   Наша команда не тільки крок за кроком впевнено ішла до перемоги, але й показувала, що їх потрібно боятися і нічого крім перемоги у них і на думці немає. Такий бойовий та сильний настрій протягом всієї гри давала така ж сильна та бойова підтримка, яка морально давила на всіх наших супротивників.
 

   Вітаємо призерів та переможців змагань! Сподіваємось на нові зустрічі та запрошення на турніри, під мирним небом нашої рідної держави!

 

 Слава Україні!

 
Руслана Сулейманова,
гравець команди, студентка 2 курсу
 факультету конструювання та дизайну

  


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook