Всесвітній день дитини на факультеті екології і сталого розвитку

21 листопада 2014 року

     20 листопада відзначається «Всесвітній день дитини». Це свято виникло в середині минулого століття, а саме в 1954-му році, коли Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй затвердила резолюцію № 836 (IX), рекомендувавши всім країнам відзначати цей день, починаючи з 1956-го року.
     Якою б не була розумною і талановитою дитина, вона завжди потребує дорослої опіки й уваги, турботи, любові, захисту і постійної підтримки.
     Ми люди і зовсім некоректно відмовляти нашому молодому поколінню у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у світі сьогодення.
     Саме тому на факультеті екології і сталого розвитку було організовано спільний похід студентів та викладачів до Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка на виставу «Весілля Фігаро».
     Даний захід мав на меті сформувати загальнолюдську духовну культуру у молодого покоління, показати шляхи подолання зіткнень, непорозумінь та конфліктів у суспільному житті. Адже, саме театр є вагомим механізмом формування особистості.

 

     

    

Юлія Рибалко,
декан факультету екології і сталого розвитку

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook