Осіннє знайомство першокурсників ФАМу з цікавинками університету

8 жовтня 2022 року

   Починаючи з вересня відновилось офлайн навчання студентів першого курсу та першого року магістратури, аудиторії, корпуси, кампус та територія університету знову наповнені гамірними розмовами і кроками здобувачів освіти.  Окрім наявних переваг освітнього процесу серед багатьох інших закладів, НУБіП України ще й має більше 10 локацій, до яких входять музеї, ботанічний сад, кафедра конярства та бджільництва і багато інших цікавинок, які варто побачити кожному.
  Цьогоріч традиційно студенти факультету аграрного менеджменту знайомившись з університетом вже відвідали частину локацій, побувавши в музеї історії НУБіП, анатомії, ботанічному саду та взяли участь у квесті, що організований науковою бібліотекою.

  


   Знайомство з експонатами музею анатомії кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка супроводжувалось екскурсійними розповідями, які із задоволенням слухали студенти та ставили запитання. Варто відзначити, що сьогодні це унікальний музей, у якому зібрані понад 1,5 тисячі анатомічних експонатів з представників фауни усіх континентів. Тут можна побачити скелети носорога, жирафи, пітона та багато іншого не менш цікавого та екзотичного. Велика та унікальна колекція музею активно використовується і у навчальному процесі: студенти мають можливість познайомитися з будовою тіла найрізноманітніших представників світової фауни.


   Сонячними осінніми днями завітали студенти факультету аграрного менеджменту і до наукової бібліотеки НУБІП України – сучасного наукового, культурно-освітнього, інформаційного центру, що забезпечує реалізацію потреб користувачів у одержанні найновішої інформації, одночасно формує інформаційну культуру майбутніх спеціалістів, які будуть працювати в принципово нових умовах інформаційного суспільства.

 

  

 


   Окрім змістовної та інформативної презентації, де студентам розповіли про можливості та принципи користування бібліотечним фондом, першокурсними прийняли участь у квесті за результатами якого учасники отримали солодкі подарунки.
   Студенти на чолі з наставниками академічних груп, заступниками декана продовжують пізнавати маршрути та локації на території університету і обов’язково поділяться світлинами та враженнями від побаченого.


Висловлюємо вдячність керівництву університету, структурним підрозділам, що забезпечують діяльність бібліотек, ботанічного саду, музеїв за можливість відвідувати цікавинки НУБіП України.

 

Лариса КАРПЕНКО, Людмила ЧОРНЕНЬКА 

заступники декана факультету

аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook