Першокурсники факультету землевпорядкування позмагалися на футбольному майданчику

1 жовтня 2022, 10:00
факультет землевпорядкування
  Протягом останніх тижнів вересня у НУБіП України відбулося багато цікавих подій. Одна з таких спортивний турнір з міні-футболу серед команд першокурсників факультету землевпорядкування НУБіП. Ініціатором такого заходу виступила студентська організація факультету землевпорядкування на чолі із Олександрою Каланіченко.
  Змагання проводилися на майданчику зі штучним покриттям спортивного комплексу НУБіП України. Навіть осіннє похмуре небо не стало на заваді чудовому настрою і радості перемоги. Першокурсники показали вражаючу майстерність володіння м’ячем, чудову гру та запеклу атмосферу турніру. І, безумовно, порадували вболівальників неймовірною кількістю забитих м’ячів. Одразу зазначимо, що матчі були досить напруженими, але напрочуд цікавими як для гравців, так і для вболівальників. Кожна команда віддано змагалася до кінця і хотіла перемогти – довести, що вона найсильніша.
   Від академічної групи першого курсу до змагань було допущено по одній команді. У першій півфінальній грі зустрілися команди другої та четвертої груп, а в другому – першої і третьої. В результаті запеклих поєдинків до фіналу вийшли команди другої та третьої груп.
 
 
   Група підтримки під керівництвом студентки другого курсу Мирослави Пшеченко завзято підтримувала гравців і вболівальників демонструючи свою гнучкість й майстерність у черлідерстві.
   Загалом, за підсумками проведеного турніру призові місця розподілилися наступним чином: І місце посіла команда студентів 2 групи, ІІ місце у команди 3 групи, ІІІ місце – 4 група, а IV місце дісталось 1 групі.
  Переможців нагородив заступник декана з навчальної і виховної роботи факультету землевпорядкування – Олександр Шевченко, який подякував його організаторам і учасникам за активну участь у спортивному заході.
  
 
Дякуємо за видовищні та динамічні матчі. Бажаємо успіхів у наступних турнірах.
 
 
Гліб Баженов,
керівник спортивного відділу студентської

організації факультету землевпорядкування 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook