Магістр з автомобільного транспорту Микола Місюк: диплом НУБіП України дає чудові можливості для самореалізації

21 вересня 2022 року
Історію творять люди! Історію Університету творять їх випускники! Микола Місюквипускник 2018 року магістратури механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
   — Миколо, скажіть, будь ласка, як промайнули для вас роки навчання в нашому університеті? Чи складно було?
— Швидко, навіть не помітив, як пролетів час. Складного у навчанні було небагато, це були щасливі роки, ми намагалися взяти від цього часу все, бо ж батьки попереджали: після навчання веселощів стане значно менше, натомість – більше обов’язків. І це дійсно були цікаві, веселі та пізнавальні роки.
    — Які у вас були стосунки з одногрупниками і чи спілкуєтесь ви зараз?
— Чудові! Ми були дружньою командою, таку ще треба було пошукати. Ми могли разом і посміятись, і поплакати. З деякими одногрупниками я постійно спілкуюсь по цей час.
   — Де Ви працюєте? Яку посаду займаєте? Який досвід роботи маєте?
— На даний момент я працюю в компанії Titan Machinery Ukraine, яка займається технічним сервісом та інженерним менеджментом техніки Case IH. Займаю посаду інженера з ремонту та обслуговування машин. Прийшов в компанію без будь-якого досвіду в цій сфері. З часом я набрався досвіду і став професійним інженером.
   — Чи одразу все вдалось, чи виникали труднощі в процесі навчання, або влаштуванню на роботу?
— Ні, труднощі – це не про мене. В навчанні я був здібним студентом, та й старостою, я сподіваюсь, був відповідальним (сміється). З роботою в мене все склалось дуже вдало тому що, коли прийшов час виробничої практики в магістратурі механіко-технологічного факультету, я потрапив в компанію Titan Machinery Ukraine, де на даний час і працюю. Пройшов практику, стажування і все сталося як мало бути.
   — В якому віці ви почали працювати за спеціальністю?
— Напевно що в 22 роки. Я довго був в пошуках, не знав чим займатись. На бакалавраті механіко-технологічного факультету я приділяв час тільки навчанню. А вже на магістратурі зміг поєднувати навчання і більш відповідально задумувався про фахову роботу та майбутнє працевлаштування.
   — Ваш меседж до теперішніх студентів-випускників?
— В магістратурі механіко-технологічному факультеті зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» є всі можливості для самореалізації і для того, щоб знайти роботу своєї мрії та ще й гідну платню. Можу сказати з власного досвіду: якщо Ви старатиметеся, докладатимете максимум зусиль до навчання і пошуку свого напряму в автотранспортній галузі агропромислового комплексу, то, точно, не пошкодуєте. Адже у Вас є прекрасні шанси реалізуватися і розвиватися в нашій Україні. Також, звісно, робіть так, щоб ваше хобі стало вашою роботою, яка буде приносити Вам задоволення. Та не бійтесь щось змінювати у своєму житті.
Мирного всім неба!

Інтерв’ю провела доцент кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка
Людмила Тітова
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook