Допомагаємо ЗСУ: на базі НУБіП пройшов благодійний турнір з футболу

18 вересня 2022 року

   Протягом всього періоду агресії рф проти України Національний університет біоресурсів і природокористування підтримує наші Збройні Сили. Свій внесок у цю справу робить і студентство. Крайнім у ряді таких заходів став благодійний студентський футбол між командами закладів вищої освіти Києва, який пройшов на стадіоні НУБіП з ініціативи нашої Студентської організації та за підтримки ГО «Українська студентська ліга».

   На правах господаря спортивну молодь вітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який, до речі, і сам є великим прихильником футболу. Він з радістю долучився до такої гарної ініціативи студентства, яка допоможе нашим воїнам на передовій.

   Наш футбол мав на меті збір коштів на підтримку ЗСУ, а також розширення співпраці між студорганізаціями вишів столиці і, звісно, популяризацію спорту серед молоді, говорить в.о. голови СО НУБіП Олександр Вертелецький. Участь у змаганнях взяли вісім команд – НУБіП, НАУ, МАУП, КНЕУ, КНУ імені Тараса Шевчека, КНУБА, НМУ ім. О. Богомольця, НПУ ім. М.П. Драгоманова. Внесок кожної з них – а це по тисячі гривень – ми спрямуємо на закупівлю для наших воїнів польових металевих груб, які в народі вже охрестили «бандеропечами».

   Підтримували футболістів чудові дівчата з команди черлідерок Національного медичного університету ім. О. Богомольця. Все це, разом з активною підтримкою наших університетських ультрас «За свободу і честь» та іншими цікавинками від Студентської організації НУБіП, забезпечило цікаву суботу. Тож ті, хто використав цю нагоду, аби організувати ще й романтичне побачення, не помилився. Беріть приклад, і приходьте на наші наступні благодійні заходи, яких точно буде ще чимало!

Ірина Кушніренко
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook