Зустріч із ветеранами освіти з нагоди 110-ліття Немішаївського фахового коледжу

14 вересня 2022 року
   Дякуємо Збройним Силам України за можливість відзначити ювілейну дату славного Немішаївського фахового коледжу НУБіП України. Сьогодні коледжу – 110 років!

   Саме 12 вересня далекого 1912 року було відкрито Мироцьку сільськогосподарську школу.
   Летіли роки, змінювалися назви, програми, книги, обличчя викладачів і студентів, але незмінною залишалася основна мета – підготовка висококваліфікованих фахівців, виховання патріотів нашої країни. Колектив педагогів понад століття зберігає унікальний освітній потенціал і багаторічні традиції, продовжує давати молоді освіту вищого ґатунку.
   До цієї знаменної дати коледж ішов довгою дорогою наполегливої праці багатьох поколінь досвідчених, творчих, талановитих педагогів. А сьогодні вони – наші педагоги-ветерани потішили своїм візитом нинішній колектив коледжу.

   Директор коледжу Володимир Альохін зініціював відзначити 110-літній ювілей вшанувавши тих, хто віддав свої знання, вміння, мудрість багаторічній освітянській роботі.
   Ми мали радість теплої зустрічі, приємних спогадів, щирого спілкування з педагогами, працівниками, які багато років свого життя присвятили рідному коледжу та роботі зі студентами. Приємних емоцій додавали українські пісні, що линули зі сцени.

   Директор Володимир Ілліч подякував всім колегам, ветеранам за самовіддану працю, за доброту і душевну чуйність, за відданість обраній справі:

«Я вітаю колектив зі славним ювілеєм! Я дякую кожному, хто зробив свій внесок у розвиток коледжу, хто працював і працює на благо освіти України. Хочу подякувати всім і кожному за неоціненний вклад у розвиток наукової, методичної та матеріально-технічної бази коледжу. Велика вдячність і шана всім працівникам і співробітникам, які виявили розуміння ситуації і в складних економічних, епідеміологічних, воєнних умовах не просто самовіддано працюють, підтримуючи заклад у нормальному стані, а й покращують його стан, сприяють піднесенню іміджу коледжу!
   Нехай щирі слова і теплі побажання зігрівають Ваші серця, а срібло, яке припорошило скроні не остудить тепла Ваших сердець!
МИРУ І ПЕРЕМОГИ всім!
Міцного здоров'я, благополуччя, родинного затишку та довголіття!
»

Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook