Товариська зустріч студентів-шахістів

14 вересня 2022 року
   10 вересня до Дня фізичної культури та спорту України на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБІП / NULES) відбулася товариська шахова зустріч студентів НУБіП України та КНУ імені Тараса Шевченка.
 
 Студенти зіграли командами один з одним і обмінялися досвідом шахової майстерності. Шахові партії були першочергово дружніми з акцентом на підвищення власної майстерності, адже вона досягається клопіткою працею над собою і невичерпним терпінням задля постійного вдосконалення. Працювати, працювати і ще раз працювати – ось формула успіху знаменитих спортсменів. Тому бажаю багато роботи та віри в себе.
 
  Дякую безмежно всім учасникам, що долучилися до заходу! Дякую ректорату НУБіП України за можливість організовувати та проводити такі зустрічі, які сьогодні для студентів стають кроком у їхньому особистому розвитку і можливості знайти нових друзів. Вдячність від усіх учасників за організацію і проведення зустрічі директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергію Михнюку та провідному фахівцю відділу виховної роботи та студентських справ Миколі Литвину.
 
 

Тарас Лендєл,
президент спортивного клубу
«Шаховий король НУБіП України»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook