Товариська зустріч студентів-шахістів

14 вересня 2022 року
   10 вересня до Дня фізичної культури та спорту України на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБІП / NULES) відбулася товариська шахова зустріч студентів НУБіП України та КНУ імені Тараса Шевченка.
 
 Студенти зіграли командами один з одним і обмінялися досвідом шахової майстерності. Шахові партії були першочергово дружніми з акцентом на підвищення власної майстерності, адже вона досягається клопіткою працею над собою і невичерпним терпінням задля постійного вдосконалення. Працювати, працювати і ще раз працювати – ось формула успіху знаменитих спортсменів. Тому бажаю багато роботи та віри в себе.
 
  Дякую безмежно всім учасникам, що долучилися до заходу! Дякую ректорату НУБіП України за можливість організовувати та проводити такі зустрічі, які сьогодні для студентів стають кроком у їхньому особистому розвитку і можливості знайти нових друзів. Вдячність від усіх учасників за організацію і проведення зустрічі директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергію Михнюку та провідному фахівцю відділу виховної роботи та студентських справ Миколі Литвину.
 
 

Тарас Лендєл,
президент спортивного клубу
«Шаховий король НУБіП України»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook